Verzorgende IG

Verzorgende IG op flex-basis - uren in overleg van 8 tot 40 uur p.w. - ZZP’ers kunnen ook reageren

Je bent Verzorgende IG en je werkt graag in de ouderenzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en/of thuiszorg, maar zit niet meer op je plek bij je huidige werkgever. Soms heb je het gevoel dat je meer tijd kwijt bent met vergaderen en overhead taken dan dat je daadwerkelijk aan de zorg voor je mensen kan besteden. Herken jij jezelf hierin? Dan is het nu tijd voor actie!

Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers in Midden-Nederland altijd op zoek naar Verzorgenden-IG. Vanuit ons kantoor in Ermelo leveren wij medewerkers voor locaties onder andere in Voorthuizen, Barneveld, Harderwijk, Zeist, Baarn en Scherpenzeel. (let op: dit is nog maar een kleine greep uit ons bestand!)

Wat betekent werken voor LES bv? Geen dag is hetzelfde, omdat jouw hulp steeds weer bij een andere instelling nodig is. In korte tijd doe je zo enorm veel ervaring op, want de ene dag draai je een vroege dienst in Harderwijk, de volgende dag een late dienst in Voorthuizen. En binnen de kortste keren draai jij je hand daar niet meer voor om! Een fantastische boost voor je CV, je zelfvertrouwen en kennis.
Ook als je wat meer ‘honkvast’ bent zijn er voor jou mogelijkheden, want we hebben vaak ook opdrachten voor langere periodes op een vaste locatie.

En dan hebben we het nog niet eens over het grootste voordeel gehad: dat jij zelf bepaalt wanneer je werkt! Wij plannen jouw diensten in aan de hand van de beschikbaarheid die jij aan ons doorgeeft. Dus ga je op donderdagavond altijd sporten? Of heb je een weekendje weg in de planning? Dan bellen we even iemand anders. Zo doen we dat.

Wat vragen wij van jou?
* Je beschikt over een diploma Verzorgende IG
* Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer en stapt fluitend in de auto
* Je bent flexibel, enthousiast en betrouwbaar

Durf jij dit avontuur aan? Dan kan je bij ons direct aan de slag en garanderen wij jou de leukste werkplekken, (want na 17 jaar ervaring weten wij precies waar die zitten!) een goede beloning conform CAO en een uitstekende reiskostenvergoeding.

Stuur je CV naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever eerst wat meer informatie over wat voor jou de mogelijkheden zijn? Bel dan met 0341 560 400 en vraag naar Simone.

Interesse in deze vacature(s)?

Neem contact op met LES bv: 0341-560400 of per mail naar info@lesbv.nl.

Jouw gegevens
Je solliciteert op de vacature
VIG-ers, p.10: Verzorgende IG
Ervaring
Wensen
Verzenden